PRIVATNOST I IMPRESSUM

IZJAVA O PRIVATNOSTI

Tvrtka Slatko Mjesto j.d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici tvrtke Slatko Mjesto j.d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Tvrtka se obvezuje primjenjivati maksimalne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa Kupaca i sprječavanja eventualnih zlouporaba informacija i ne može se smatrati odgovornom za zlouporabe za koje se ne može utvrditi da su nastale kao posljedica tehničko-sigurnosnog propusta sustava web trgovine ili propusta djelatnika Slatko Mjesto j.d.o.o.

Zaključivanjem narudžbe potvrđujete da ste upoznati sa svim prodajno-platnim uvjetima koji su ovdje navedeni, da ste prilikom registracije na njih bili upozoreni te da ih prihvaćate.

IMPRESSUM

SLATKO MJESTO J.D.O.O.

SLATKO MJESTO jednostavno društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i prijevoz
sa sjedištem u Trnjanska 8, 10451 Pisarovina.
Tvrtka je registrirana i upisana kod trgovačkog suda u Zagrebu.

TEL: +385 1 3771 864

E-MAIL: info@slatkedekoracije-com

IBAN: HR6024840081135215780

OIB: 54786023399

MBS: 081382521

Pravni oblik: j.d.o.o.(jednostavno društvo s ograničenom odgovornošću)