Web trgovina https://slatkedekoracije.com su u vlasništvu tvrtke Slatko mjesto j.d.o.o. (u daljnjem tekstu Tvrtke) sa sjedištem u Trnjanska 8, 10451 Pisarovina. Tvrtka je odgovorna za provođenje financijskih transakcija, upravljanje sadržajem svim dostupnim komunikacijskim kanalima te pružanjem informacijskih usluga putem interneta. Sav sadržaj na stranicama vlasništvo je Tvrtke ili njenih partnera te su kao takve sve objavljenje informacije zaštićene hrvatskim i međunarodnim propisima o zaštiti autorskih prava. Njihova neovlaštena uporaba predstavlja povredu propisa o zaštiti istih te će Tvrtka u takvim slučajevima .

Internet stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi Tvrtka i služe kao elektroničko prodajno mjesto Tvrtke. Sve navedene marke na stranicama su registrirane, zaštićene oznake proizvođača koje Tvrtka koristi isključivo kao sredstvo upućivanja kupaca prema korištenju proizvoda.

Korisnik je suglasan i slaže se da je korištenje internetskih stranica slatkedekoracije.com isključivo na vlastitu odgovornost. Unatoč pažljivom nadzoru Tvrtka ne preuzima odgovornost za sadržaj vanjskih poveznica. Za sadržaj povezanih stranica odgovorni su njihovi vlasnici. Tvrtka ne može ni na koji način jamčiti da korištenje internetskih stranica neće biti prekinuto ili bez grešaka. Korisnik se slaže i potvrđuje da Tvrtka nije odgovorna za neprikladno ili protuzakonito ponašanje drugih korisnika ili trećih strana te da je rizik od eventualnih šteta nastalih kao rezultat navedenog u potpunosti na Korisniku.

Ova izjava o odgovornosti odnosi se na sve štete uzrokovane bilo kakvom greškom, brisanje, prekidom, računalnim virusom, kvarom, kašnjenjem u radu ili prijenosu, prekidom komunikacijskog protokola, krađom, raskid ugovora, uništenjem ili neovlaštenim pristupom, promjenama ili zlouporabom zapisa, neprikladnim ponašanjem, nemarom, ili bilo kakvom drugom radnjom. Tvrtka ili druga fizička ili pravna osoba uključena u stvaranje, proizvodnju i distribuciju internetskih stranica nisu odgovorni ni za kakvu štetu nastalu kao posljedica korištenja ili nemogućnosti korištenja istih. Korisnik je suglasan da se uvjeti ovog poglavlja odnose na cjelokupan sadržaj na stranici https://slatkedekoracije.com

KUPAC

U smislu ovih Općih uvjeta kupac je svaka pravna ili fizička osoba koja je ujedno i posjetitelj web-shopa i koji izabere barem jedan proizvod, doda ga u košaricu, plati pouzećem ili bankovnim transakcijama, u slučaju odabira dostave tom prilikom troškove dostave plaća kupac te takvu narudžbu potvrdi kroz stranicu web košarice prodavatelju.

Putem web trgovine kupcu je omogućena kupnja svih proizvoda koji se nalaze na stranicama https://slatkedekoracije.com te kupac može biti poslovno sposobna osoba starija od 18 godina. Sukladno članku 43. Zakona o zaštiti potrošača, ugovor u ime i za račun maloljetnika ili potpuno poslovno nesposobne osobe mogu sklopiti samo njihovi zakonski zastupnici, odnosno djelomično poslovno sposobne osobe mogu sklopiti ugovor samo uz suglasnost njihova zakonskog zastupnika. Prihvaćanjem Općih uvjeta kupac izjavljuje da su svi podaci koje je dao o sebi istiniti i potpuni.

POTROŠAČ

Potrošač je u smislu Zakona o zaštiti potrošača svaka fizička osoba koja sklapa pravni posao ili djeluje na tržištu u svrhe koje nisu namijenjene njegovoj poslovnoj djelatnosti niti obavljanju djelatnosti slobodnog zanimanja.

PRODAVATELJ

Prodavatelj je tvrtka Slatko Mjesto j.d.o.o. OIB: 54786023399 , sa sjedištem u Trnjanska 8, 10451 Pisarovina. Tvrtka je registrirana i upisana kod trgovačkog suda u Zagrebu.

TEL: +385 1 3771 864

E-MAIL: info@slatkedekoracije-com

IBAN: HR6024840081135215780

CIJENE

Cijene proizvoda dostupnih u web-shopu slatkedekoracije.com , kao i cijene popusta i dostave izražene su u kunama (kn) s uračunatim PDV-om. Prodavatelj pruža mogućnost prodaje na veliko i malo, a sve navedene cijene u ponudi su maloprodajne i vrijede isključivo za područje Republike Hrvatske.

Važeće su one cijene i ostali uvjeti koje su na snazi na dan zaprimanja narudžbe. Cijene, uvjeti plaćanja i akcijske ponude su podložne izmjenama i mogu se promijeniti bez prethodne najave! Prodavatelj zadržava pravo informiranja o promjeni ili ispravnosti cijene kao i pružanja prilike kupcu da potvrdi ili otkaže svoju narudžbu. U cijenu narudžbe nisu uključeni troškovi dostave prema cjeniku GLS-a (https://slatkedekoracije.com/dostava/).

FOTOGRAFIJE I OPISI

Fotografije i opisi pojedinih proizvoda dobiveni su od proizvođača i/ili dobavljača proizvoda. Djelatnici Internet trgovine slatkedekoracije.com u vlasništvu tvrtke Slatko Mjesto j.d.o.o., nastoje što točnije navesti karakteristike proizvoda, no zadržavamo pravo pogreške u opisu i fotografiji proizvoda, pa Vas molimo da nas, ako iste primjetite, odmah obavijestite na neki od kontakta. Upit za pojedine proizvode moguće je 24 sata na dan, 7 dana u tjednu putem e-mail kontakata navedenih na web stranicama. Po primitku e-mail poruke, djelatnici Internet trgovine u najkraćem mogućem roku dat će Kupcu povratnu informaciju o raspoloživosti i cijeni tog proizvoda.

PODNOŠENJA PRIGOVORA POTROŠAČA

Sukladno članku 10. Zakona o zaštiti potrošača (Nar. nov., br. 41/14.) obavještavamo potrošače da nezadovoljstvo u odnosu na kupljeni proizvod ili pruženu uslugu mogu iskazati prigovorom u pisanoj formi u našim poslovnim prostorijama pri čemu ćemo Vam bez odgađanja pisano potvrditi primitak prigovora. Prigovor također možete poslati putem pošte ili na e-mail adresu: info@slatkedekoracije.com Trgovac se obavezuje u pisanom obliku odgovoriti na prigovor u pisanom obliku u roku od 15 dana od dana zaprimanja prigovora. Trgovac, Slatko Mjesto j.d.o.o. odgovaran je za materijalne nedostatke proizvoda koje prodaje, a sukladno odredbama Zakonu o obveznim odnosima. Posebnom regulativom Europske unije, od 15. 2. 2016. diljem cijele EU sporove vezane uz online kupnju biti će moguće riješiti i putem ODR platforme. To znači da ukoliko naiđete na problem tijekom online kupnje unutar EU (neispravan proizvod, nemogućnost zamjene proizvoda itd.) svoj prigovor možete na brži i jednostavniji način podnijeti. Platformu mogu koristiti i potrošači i trgovci, a prigovor je moguće podnijeti na bilo kojem od 23 službena jezika EU. (https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=HR)

IZJAVA O PRIVATNOSTI

Tvrtka Slatko Mjesto j.d.o.o. se obvezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici tvrtke Slatko Mjesto j.d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Tvrtka se obvezuje primjenjivati maksimalne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa Kupaca i sprječavanja eventualnih zlouporaba informacija i ne može se smatrati odgovornom za zlouporabe za koje se ne može utvrditi da su nastale kao posljedica tehničko-sigurnosnog propusta sustava web stranice/trgovine ili propusta djelatnika Slatko Mjesto j.d.o.o. Zaključivanjem narudžbe potvrđujete da ste upoznati sa svim prodajno-platnim uvjetima koji su ovdje navedeni, da ste prilikom registracije na njih bili upozoreni te da ih prihvaćate. Slatko Mjesto j.d.o.o. je sukladno čl. 18a Zakona o zaštiti osobnih podataka (“Narodne novine” br. 106/12) imenovao službenika za zaštitu osobnih podataka. Sve promjene politike privatnosti bit će pravodobno objavljene na ovoj stranici ili učinjene dostupnima korisnicima na neki drugi prikladan način.

PRIMJEDBE I PRIGOVORI

Sukladno čl. 10 ZZP, Internet trgovina slatkedekoracije.com vam omogućuje da svoje pisane prigovore vezane uz web kupovinu šaljete na e-mail: info@slatkedekoracije.com . Na sve vaše primjedbe i prigovore odgovoriti ćemo u roku od maksimalno 15 dana.