UVJETI KORIŠTENJA

Stranice slatkedekoracije.com su u vlasništvu tvrtke Slatke dekoracije j.d.o.o. (u daljnjem tekstu Tvrtke) sa sjedištem u Zagrebu. Tvrtka je odgovorna za provođenje financijskih transakcija, upravljanje sadržajem i pružanje informacijskih usluga putem interneta. Sav sadržaj na stranicama u vlasništvu je Tvrtke ili njenih partnera i zaštićeni su hrvatskim i međunarodnim propisima o zaštiti autorskih prava. Njihova neovlaštena uporaba predstavlja povredu propisa o zaštiti istih.

Internet stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi Tvrtka i služe kao elektroničko prodajno mjesto Tvrtke. Sve navedene marke na stranicama su registrirane, zaštićene oznake proizvođača koje Tvrtka koristi isključivo kao sredstvo upućivanja kupaca prema korištenju proizvoda.

Korisnik je suglasan i slaže se da je korištenje internetskih stranica slatkedekoracije.com isključivo na vlastitu odgovornost. Unatoč pažljivom nadzoru Tvrtka ne preuzima odgovornost za sadržaj vanjskih poveznica. Za sadržaj povezanih stranica odgovorni su njihovi vlasnici. Tvrtka ne može ni na koji način jamčiti da korištenje internetskih stranica neće biti prekinuto ili bez grešaka. Korisnik se slaže i potvrđuje da Tvrtka nije odgovorna za neprikladno ili protuzakonito ponašanje drugih korisnika ili trećih strana te da je rizik od eventualnih šteta nastalih kao rezultat navedenog u potpunosti na Korisniku.

Ova izjava o odgovornosti odnosi se na sve štete uzrokovane bilo kakvom greškom, brisanjem, prekidom, računalnim virusom, kvarom, kašnjenjem u radu ili prijenosu, prekidom u komunikacijskoj liniji, krađom, raskidom ugovora, uništenjem ili neovlaštenim pristupom, promjenama ili zlouporabom zapisa, neprikladnim ponašanjem, nemarom, ili bilo kakvom drugom radnjom. Tvrtka ili druga fizička ili pravna osoba uključena u stvaranje, proizvodnju i distribuciju intenetskih stranica nisu odgovorni ni za kakvu štetu nastalu kao posljedicu korištenja ili nemogućnosti korištenja istih. Korisnik je suglasan da se uvjeti ovog poglavlja odnose na cjelokupan sadržaj slatkedekoracije.com

KUPAC

U smislu ovih Općih uvjeta kupac je svaka pravna i fizička osoba koji je ujedno i posjetitelj web-shopa i koji odabere barem jedan proizvod, ubaci ga u košaricu, plati pouzećem ili virmanskom uplatom, uplati troškove dostave i pošalje narudžbu prodavatelju. Putem web-shopa kupcu je omogućena kupnja svih proizvoda koji se nalaze na stranicama prodavatelja slatkedekoracije.com . Kupac može biti i svaka fizička poslovno sposobna osoba starija od 18 godina. Sukladno članku 43. Zakona o zaštiti potrošača, ugovor u ime i za račun maloljetnika ili potpuno poslovno nesposobne osobe mogu sklopiti samo njihovi zakonski zastupnici, odnosno djelomično poslovno sposobne osobe mogu sklopiti ugovor samo uz suglasnost njihova zakonskog zastupnika. Prihvaćanjem Općih uvjeta kupac izjavljuje da su svi podaci koje je dao o sebi istiniti i potpuni.

POTROŠAČ

Potrošač je u smislu Zakona o zaštiti potrošača svaka fizička osoba koja sklapa pravni posao ili djeluje na tržištu u svrhe koje nisu namijenjene njegovoj poslovnoj djelatnosti niti obavljanju djelatnosti slobodnog zanimanja.

PRODAVATELJ

Prodavatelj je tvrtka Slatke dekoracije j.d.o.o. OIB: 84250180936 , sa sjedištem u Andrilovečka 11, 10000 Zagreb. Tvrtka je registrirana i upisana kod trgovačkog suda u Zagrebu.

TEL: +385 1 3771 864

E-MAIL: info@slatkedekoracije.com

IBAN: HR2924840081135154743

CIJENE

Cijene proizvoda dostupnih u web-shopu slatkedekoracije.com , kao i cijene popusta i dostave izražene su u kunama (kn) s uračunatim PDV-om. Prodavatelj pruža mogućnost prodaje na veliko i malo, a sve navedene cijene u ponudi su maloprodajne i vrijede isključivo za područje Republike Hrvatske.

Važeće su one cijene i ostali uvjeti koje su na snazi na dan zaprimanja narudžbe. Cijene, uvjeti plaćanja i akcijske ponude su podložne izmjenama i mogu se promijeniti bez prethodne najave! Prodavatelj zadržava pravo informiranja o promjeni ili ispravnosti cijene kao i pružanja prilike kupcu da potvrdi ili otkaže svoju narudžbu. U cijenu narudžbe nisu uključeni troškovi dostave prema cjeniku GLS-a (https://slatkedekoracije.com/dostava/).

FOTOGRAFIJE I OPISI

Fotografije i opisi pojedinih proizvoda dobiveni su od proizvođača i/ili dobavljača proizvoda. Djelatnici Internet trgovine slatkedekoracije.com u vlasništvu tvrtke Slatke dekoracije j.d.o.o., nastoje što točnije navesti karakteristike proizvoda, no zadržavamo pravo pogreške u opisu i fotografiji proizvoda, pa Vas molimo da nas, ako iste primjetite, odmah obavijestite na neki od kontakta. Upit za pojedine proizvode moguće je 24 sata na dan, 7 dana u tjednu putem e-mail kontakata navedenih na web stranicama. Po primitku e-mail poruke, djelatnici Internet trgovine u najkraćem mogućem roku dat će Kupcu povratnu informaciju o raspoloživosti i cijeni tog proizvoda.

PODNOŠENJA PRIGOVORA POTROŠAČA

Sukladno članku 10. Zakona o zaštiti potrošača (Nar. nov., br. 41/14.) obavještavamo potrošače da nezadovoljstvo u odnosu na kupljeni proizvod ili pruženu uslugu mogu iskazati prigovorom u pisanoj formi u našim poslovnim prostorijama pri čemu ćemo Vam bez odgađanja pisano potvrditi primitak prigovora. Prigovor također možete poslati putem pošte ili na e-mail adresu: info@slatkedekoracije.com Trgovac se obvezuje u pisanom obliku odgovoriti na prigovore u pisanom obliku u roku od 15 dana od dana zaprimanja prigovora. Trgovac, Slatke dekoracije j.d.o.o. odgovaran je za materijalne nedostatke proizvoda koje prodaje, a sukladno odredbama Zakonu o obveznim odnosima. Posebnom regulativom Europske unije, od 15. 2. 2016. diljem cijele EU sporove vezane uz online kupnju biti će moguće riješiti i putem ODR platforme. To znači da ukoliko naiđete na problem tijekom online kupnje unutar EU (neispravan proizvod, nemogućnost zamjene proizvoda itd.) svoj prigovor možete na brži i jednostavniji način podnijeti. Platformu mogu koristiti i potrošači i trgovci, a prigovor je moguće podnijeti na bilo kojem od 23 službena jezika EU. (https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=HR)

IZJAVA O PRIVATNOSTI

Tvrtka Slatke dekoracije j.d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici tvrtke Slatke dekoracije j.d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Tvrtka se obvezuje primjenjivati maksimalne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa Kupaca i sprječavanja eventualnih zlouporaba informacija i ne može se smatrati odgovornom za zlouporabe za koje se ne može utvrditi da su nastale kao posljedica tehničko-sigurnosnog propusta sustava web stranice/trgovine ili propusta djelatnika Slatke dekoracije j.d.o.o. Zaključivanjem narudžbe potvrđujete da ste upoznati sa svim prodajno-platnim uvjetima koji su ovdje navedeni, da ste prilikom registracije na njih bili upozoreni te da ih prihvaćate. Slatke dekoracije j.d.o.o. je sukladno čl. 18a Zakona o zaštiti osobnih podataka (“Narodne novine” br. 106/12) imenovao službenika za zaštitu osobnih podataka. Sve promjene politike privatnosti bit će pravodobno objavljene na ovoj stranici ili učinjene dostupnima korisnicima na neki drugi prikladan način.

PRIMJEDBE I PRIGOVORI

Sukladno čl. 10 ZZP, Internet trgovina slatkedekoracije.com vam omogućuje da svoje pisane prigovore vezane uz web kupovinu šaljete na e-mail: info@slatkedekoracije.com . Na sve vaše primjedbe i prigovore odgovoriti ćemo u roku od maksimalno 15 dana.